Híreink betűméret

Egyedülálló kezdeményezés


Pályázati tanácsadók együttműködése Nagykanizsán [2010.10.20.]

Több éves pályázatírási és projektmenedzsment szolgáltatási tapasztalattal rendelkező nagykanizsai szakemberek és cégek megalakították a Nagykanizsai Pályázatírók és Tanácsadók Szövetségét.

A kezdeményezés céljai:


-könnyen elérhető információs, segítségnyújtó és szolgáltató platform életre hívása Nagykanizsán mindenki számára, aki pályázni szeretne.

-a pályázói kedv fokozása annak érdekében, hogy a nagykanizsai vállalkozások, szervezetek, intézmények minél nagyobb számban induljanak európai uniós és hazai pályázatokon és minél többen tudjanak fejlesztési elképzeléseik megvalósítása érdekében támogatásokat lehívni. 

-pályázatok elkészítésében és az elnyert projektek menedzselésében lehetőleg helybeli, megfelelő szakmai tapasztalattal és referenciával rendelkező szakemberek működjenek közre.

-érdekképviseletet szervezzen a fejlesztési forrásokkal, támogatásokkal, projektek végrehajtásával foglalkozó helyi szakemberek számára.


A város különböző szereplőinek közös érdeke az, hogy a támogatások hozzájáruljanak a helyi vállalkozások, szervezetek fejlődéséhez, munkahelyek megőrzéséhez és teremtéséhez, a helyi gazdaság fejlődéséhez és végső soron Nagykanizsa ismertségének növeléséhez.


Az együttműködés a pályázati szakterületek lehető legszélesebb körét lefedi (gazdaságfejlesztési, környezeti, informatikai, oktatási, szociális, lakossági, civil, közcélú, stb.) lehetőséget nyújtva így minden kérés kielégítésére. 


Szövetségünk tagjaival az alábbi elérhetőségeken vehetik fel a kapcsolatot:


napitinfo@gmail.com