betűméret

Rólunk

 

A PC-Unió Kft. független, fiatal, lendületes, ambiciózus szakemberek munkaközössége. Több éves gondos előkészítés után, közel 10 éves pályázati projektmenedzsment területén szerzett tapasztalatainkra, műszaki és gazdasági végzettségünkre támaszkodva alapítottuk meg közös vállalkozásunkat. Megalakulásunk óta a töretlen dinamikus bővülést a magas szakmai felkészültségnek köszönhetjük, melyet kimagasló precizitással és partnereink iránti elkötelezettséggel igyekszünk fenntartani.

Célunk a pályázati tanácsadói tevékenységek minél teljesebb körének rugalmas, és minőségi képviselete. Cégünk tanácsadási tevékenysége operatív munkát, konkrét elvárásoknak történő megfelelést jelent, jól definiált feladatok végrehajtását, egyértelműen megfogalmazott célok elérését.

Alapelvünk, hogy a projektek és pályázatok eredményessége nem csupán a támogatási forrás elnyerésére korlátozódik, hanem a körültekintő tervezés, pénzügyi és szakmai elszámolás is alapfeltétele tevékenységünk sikerességének. Továbbá valljuk, hogy nem lehet univerzálisan kezelni a pályázatokat, mivel csak megfelelő tudás, ismeret és tapasztalat birtokában lehet hosszútávon is sikeres munkát végezni. Ezért cégünk alapjában a műszaki típusú projektek menedzsmentjét tekinti fő szakterületének. Ide tartoznak a különféle technológiai, informatikai, energetikai projektek.

Tevékenységünket országosan (budapesti és nagykanizsai telephellyel) végezzük, minden esetben személyes konzultációval. Az elmúlt években kezelt informatikai pályázataink döntő többsége sikeresnek bizonyult, így a közel 100 beadott pályázattal  2 Mrd Ft-ot meghaladó forrást tudtunk partnereink számára megnyerni.

Amennyiben részletesen is megismerkedne tevékenységünkkel, illetve az éppen aktuális pályázatokkal, akkor személyes találkozó keretében örömmel állunk rendelkezésére, de bővebb tájékoztatást menüpontjaink alatt is talál.

p__ly__zat__r__s.gif

Lap tetejére betűméret